zondag 15 mei 2011

Sabaaydi massage

Sabaay (Sabaaidee)Betekent: een gezond, gelukkig lang leven'.

Een nieuwe vorm van Thaise massage met warme kruidenstempels en warme olie. Deze kruidenstempels zijn gevuld met geneeskrachtige Thaise kruiden.
Het is een heerlijke vorm van ontspanning en werkt eveneens verlichtend bij reuma, fibriomialgy, alle vormen van spierklachten, jicht, spit, verzuring van het lichaam, spierdystrofie en depressies. Het werkt verstevigend op de bloedvaten en de kruiden hebben een reigingend effect op de organen.

De Sabaaydi-massage bestaat uit een aantal handelingen. Allereerst worden de rug en schouderpartij, benen met warme Thaise kruidenstempel gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat een reinigend, verwarmend en kalmerend effect.

Hierna volgt een ontspannende oliemassage van de rug en benen. De behandeling wordt afgesloten met een hoofdmassage om de laatste restjes spanning weg te laten vloeien. . De totale behandeling duurt een uur en kan naar behoefte worden aangepast.
Sabaaydi geneeskrachtige kruidenstempel:
Origineel geïmporteerd uit Thailand

De samenstelling van deze kruiden is volgens het recept van Wat Pho (de meest beroemde massageschool van de wereld in Thailand). Echter de samenstelling is, in overleg met de producent van de stempels iets gewijzigd. De bleekmaker van de huid die ze in Thailand altijd gebruiken is verwijderd.

De stempels hebben de goedkeuring van het ministerie van gezondheid in Thailand. Ze zijn luchtdicht verpakt zodat ze gedurende een langere periode bewaard kunnen worden zonder hun kracht te verliezen.
De kruidenmix van de stempels bevat o.a. Borneol & Camphor, Tamarinde, Citroengras, Pogostemon, Kaffir Limoen, Tumeric, Gember/Zingeber, Accacia &Concninna wild, Pandanblad, Pogostemon, Cablin (patchouli).

Het doel van de Sabaaydi massage:

• Geeft weer energie en een fit gevoel.

• Bestrijdt stress, vermoeidheid, slapeloosheid en zorgt voor een goede doorbloeding.

• De kruiden hebben een reinigend effect op de organen.

• Brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie.

• Kan ondersteunend werken bij mensen met overgewicht.

• Het lichaam preventief in een goede conditie te houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten